bedrijfsdiensten

Ventilatieopeningen installeren

u tijd besparen

Deze beugels zijn gemakkelijk te installeren en bespaart u de tijd van het toevoegen van extra metselwerk of reworking uw muur als het zou moeten worden gedaan door je zelf. Ze zijn echter stijlvol en gemakkelijk te installeren en u hoeft zich geen zorgen te maken over het schoonhouden van de muren van uw gebouw nadat u klaar bent.

Het is veilig.

De stang van de kappen beweegt niet en de lijm betekent dat hij permanent aan de muur is bevestigd, in tegenstelling tot uw gebruikelijke wandunit die regelmatig onderhoud nodig heeft. Het betekent ook dat de installatie van het systeem zeer snel zal gaan en als u ooit de ventilatieopening moet vervangen, zult u dit meteen kunnen doen in slechts één minuut. Een ander voordeel is dat het plastic filter zonder problemen kan worden verwijderd en in een vuilniszak kan worden gestopt.

Hij is er in verschillende maten

Boogventilatieroosters moeten op maat worden gemaakt en hebben kapbeugels nodig die met schroeven aan de muur worden bevestigd. Bij permanent bevestigde palen zal elke paal onder een hoek naar beneden worden geplaatst, weg van de ventilatieopening. Kappen die met schroeven aan de muur worden bevestigd, worden op hun plaats gehouden en de hoek kan worden aangepast aan uw voorkeursinstelling. Als u gebruik maakt van PVC of metalen vent, vergeet dan niet om de ontluchtingspijp opnieuw te bevestigen over het gehele systeem aan het einde van de dag om ervoor te zorgen dat het sterk genoeg zal zijn en niet zal sluiten en compromitteren het systeem.

Eenvoudig, gemakkelijk en behulpzaam

Deze sloten zijn een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken slot dat aan de muur kan worden bevestigd en op zijn plaats zal blijven met gemakkelijk te verwijderen schroeven. Het enige wat u hoeft te doen is de kappen in de beugels te plaatsen en de vier schroeven aan te draaien. De kappen blijven vastzitten met de stevige schroeven aan de achterkant. Wees voorzichtig met het naar beneden trekken van de kappen wanneer u klaar bent met de installatie, omdat de beugels misschien niet sterk genoeg zijn om de zware kap te dragen.

Bespaart geld

De afzuigkappen passen in kleine ruimtes en zijn voorzien van isolatie die condensvorming voorkomt. U kunt ook gebruik maken van de 22m pijp om water te ontluchten, wat zeer gunstig kan zijn in grote keukens die ingaan tegen het concept van het gebruik van traditionele schoorstenen. De pijp zal van pas komen als een pijp die door de muur gaat aan de achterkant en de bar, het kan naar beneden komen tot het uiterste puntje van de pijp of zelfs door de bankbladen in buiten bassins. Heb een paar verschillende opties te overwegen als u het installeren van vent kanalen in uw huis.

 

Meer lezen:

Pijpbeugel RVS

Tri clamp component