Default

Tourwagens

Gratis stockfoto met achterlamp, achterlicht, auto

Uit commentaren op een online review site: " Touring Cars geleverd door Land Rover lijken te zijn bekritiseerd als zijnde niet ontspannen genoeg. In de winter, wanneer er recentelijk sneeuw is gevallen, schijnen Touring-auto's meer problemen te hebben gehad – de sneeuw was moeilijker te verspreiden dan die van een mindere auto.Ook UVW heeft veel lof geoogst voor zijn nieuwe gamma, met name de Range Rover Evoque – de krasse lampjescabriolet. Het is nog maar een prototype, dus u zult nog een paar jaar moeten wachten voordat u er daadwerkelijk mee kunt rijden. Maar hij ziet er wel bijzonder interessant uit, van zijn esthetisch aangename rondingen tot zijn soepel lopende hendels. . . . Deze auto (en alle LRX-modellen) zijn 'proof of concept'-auto's; deze auto's zullen waarschijnlijk niet in de VS worden verkocht, maar als dat wel het geval zou zijn, zouden ze uitstekend verkopen in Europa."

Van de review site: "De grootste kritiek op de legacy modellen hebben we overgehouden aan het feit dat ingenieurs veel te veel tijd hebben besteed om de nieuwe modellen praktischer te maken. De nieuwe LRX en GX zijn puur elektrische modellen en combineren niet de 'fun-to-drive'-ervaring van de vorige modellen met de 'praktische bruikbaarheid' van een conventionele auto."

Bentley Arnage R8

De Bentley Arnage R8 werd getoond op de 2003 Geneva International Auto Show. Er wordt gespeculeerd dat de auto aan het publiek werd onthuld om het laatste 50-jarig bestaan van het nobele en wereldberoemde Rolls-Royce te herdenken. De nadruk van de auto lijkt te liggen op de connectiviteit en het comfort dat wordt geboden door de exclusieve DBS Volante ophanging. De Volante ophanging is in staat om geluid, trillingen en beperkende druk te verminderen om zo een hoger niveau van comfort en ontspanning te bieden. Het is ook verbonden met de inspanningen van de auto om het brandstofverbruik en de geluidsemissies te verminderen en de weg vrij te maken voor de toekomstige expansie van het merk.

Het model werd vertraagd door het productieprobleem voor de R8 sportwagen, maar uiteindelijk gepresenteerd in het jaar 2005. De aandacht van de fans ging ook uit naar de cosmetische kenmerken van de Bentley Arnage R8, waarmee hij pronkte met zijn stijlvolle design en ontzagwekkende vermogen. Doorheen het jaar vertoont de Bentley Arnage R8 steeds meer technische innovaties en lineaire veranderingen.

Bentley Arnage R8 verkoop

De Bentley Arnage R8 haalde een indrukwekkend verkoopcijfer in 2007. De Bentley-gegevens tonen aan dat de auto een enorme respons kreeg toen hij op de markt werd gelanceerd. De aanzienlijke stijging van de verkoop is te danken aan de progressieve en tijdige marketing van de auto op de markt. Er is een toenemende vraag naar voertuigen die een volledige waarde en een bevredigend rendement bieden, vooral wanneer zij op tijd en in grote verscheidenheid worden geleverd.

In vergelijking met de verkoopcijfers van het eerste jaar is 2009 een goed jaar geweest voor de verkoopcijfers van de Bentley-reeks met een totaal van 3, naalden en 3, pillen. Het bedrijf heeft zijn inspanningen gericht op de uitbreiding van zijn doelmarkt en richt zich momenteel op de export van zijn producten naar belangrijke markten zoals China, het Midden-Oosten en Rusland. Verwacht wordt dat de uitvoer van de auto's naar belangrijke markten zoals geurlanden in de nabije toekomst zal toenemen.