Default

Oproep

Gratis stockfoto met bmx, bmx fiets, fiets

Sujet is een kleine lokale fietsenwinkel in Amsterdam en biedt een breed scala aan onafgewerkte fietsen, straatfietsen, racefietsen en mountainbikes. Voor zakelijke klanten bieden wij ook reserveonderdelen en velgen en andere accessoires aan. L'hôtel heeft een enorme voorraad fietsen, inclusief werkende vervangende onderdelen voor mijn bijgewerkte Cinelli opnieuw geveerde Center Lock. Al onze fietsen krijgen een frisse look en een perfect fris rijgedrag.

Pertensen, een lokaal Nederlands merk met winkels in Nederland, België, Denemarken, Frankrijk en Duitsland, staat nogal bekend om hun spatborden! We hebben een speciaal assortiment van hun 'stuff sacks' gemaakt voor de Very Special Bike Group voor onze fans. Omdat we denken dat dit het enige label is dat al hun stuffsacks heeft geprobeerd en leuk vond (en je kunt gewoon zien dat hun studenten ze allemaal begroeten als favoriet bij fans), zijn ze nu te koop in onze winkel. Je bent een duidelijk goedhartig persoon die hier veel plezier mee zal hebben.

Een van onze recentere toevoegingen is onze eigen klassieke tijdritbus met onze kenmerkende snelspanners! Tijdritrijders houden van deze tassen en vinden de extra ruimte die ze bieden gewoon perfect. Dus hier is het voor iedereen.

In 2017 lanceerden we een unieke productierun van onze aangepaste CO2-tank om de fietsen een platte, brede en goed doordrenkte dikke band te geven. Het is geweldig om te zien hoe onze klanten genieten van de boze types. De meeste zijn op zonnige DLR-datums (wanneer het in redelijk goede staat is). Deze fiets is een voorbeeld. Gewoon landski's voor grippunten in het midden van de fiets, zodat alle componenten perfect in balans zijn tot het einde van de dag. Voor de co-piloot (of de flat-out racer) t

Gebruik onze gratis steno-account! We ondersteunen het SAFE-netwerk waardoor slimme treinen live informatie kunnen zien!

Voila! Je bent klaar om te gaan rijden!

De voorraad van Very Special Bike Group is beperkt en we hebben er zeker geen meer op tijd om te verzenden. Dus als je geen fiets hebt gekregen die je wilt of wilt voor een vriend, stuur ons dan een berichtje naar wordonbike@endoftext.nl en we zullen er heel snel een voor je regelen.

Onze medewerkers werken samen met de beste clubs om exclusieve prijzen te winnen!

Wij danken u voor uw tijd, interesse en steun! Tot ziens.

Families en vrienden van families, en vrienden van paardrijliefhebbers

Anime, horror, horrorfilms en buitenspellen zijn onze specialiteit. Luchtig plezier en racen zijn onze beste vrienden (naast fietsen natuurlijk). Ooit bekend om onze wekelijkse bijeenkomsten met een kop warme chocolademelk, vertegenwoordigen we nu het einde van de tekstgroep in seconden.