bouw en wonen

LED Lampen Voor Buiten

Led bouwlamp

Wat LED-verlichting betreft, is de keuze aan u: LED-lampen voor buiten en LED-buislampen voor binnen.

De verbazingwekkende keuze die u hebt van verlichting is zeer divers van aard. De eerste keuze zal zijn van fluorescerende lampen die meer traditioneel worden beschouwd voor hun uiterlijk en onhandigheid, omdat ze de neiging om te vervagen met de leeftijd en zijn over het algemeen niet de voorkeur voor het doel van LED-verlichting voor de buitenlucht en hebben een beperkte levensduur. LED’s winnen over het algemeen aan kracht door minder stroom te verbruiken.

Dan is er ook nog de keuze van LED buislampen. Simpel gezegd zijn dit lampjes binnen de TL-buis of LED’s die in het leidingwerk van de buizen zijn aangebracht. De buis levert dan stroom en zo kan de verlichting dan verder worden gebruikt. Deze zijn geweldig voor gebruik als vloedverlichting die kan worden gevonden in fabrieken. Ze werken ook zeer goed ’s nachts wanneer men wil een goede overstroming licht op, waar er veel vraag naar is. De buislampen kunnen ook worden gevonden in containers op de zee-front. Wij hebben massa’s van buisverlichting die in China wordt geproduceerd, en de keus van tint is vrij groot. Opties op zonne-energie zijn ook beschikbaar.

Fluorescentielampen zijn geweldig, maar ze verspillen veel stroom en elektriciteit.

Daarom wordt LED-verlichting een betere optie om ze te vervangen. Met LED’s die twee tot misschien wel drie keer minder stroom verbruiken en een levensduur van 100.000 uur hebben, valt er veel geld te besparen. De LED-opties zijn verkrijgbaar voor duizenden dollars per stuk en kunnen ook worden gevonden in toepassingen met één lamp, zoals de verzonken verlichting in de fittingen in de douches. Eenvoudige, en efficiënte StubBatman Light Plain White

LEDfiE bestond vroeger uit gloeilampen. Alleen uit vrije wil werden sommige fluorescentielampen voor buiten gemaakt. Er zijn echter grenzen aan hoe ver dit kan gaan, zelfs met de beste verlichting. Daarom is het LED-licht dat wij gebruiken zuiver wit vermogen, onafhankelijk van de kleur van het licht.

De Keuken

De Keuken

Wat een geweldige plaats voor ons om te willen beïnvloeden en de toon van een stemming en een gevoel te kunnen zetten. Waar sommige kamers gewoonlijk 480 graden zijn en andere een temperatuur van 50 -60 zouden hebben, probeert de T5 deze temperatuur met ongeveer 40 graden Celsius te verlagen. De T8 emissiviteit zal minder bieden het voordeel van -10 tot -2. Zijn tarief van veel minder dan nul (0,2 tot 0,1). Daarom maakt dit de T8 gunstiger in dit soort situaties.

De T5 LED’s werden vroeger in de keuken als een compromis beschouwd. Misschien gemakkelijker zal de T8 zijn, of misschien een LED-buisstrip, maar dit betekent dat er wat geavanceerde technologie aan te pas komt. Maar in werkelijkheid zal dit een meer praktische oplossing zijn – vooral nu we te maken krijgen met meer energieconcepten en belastingomgevingen. De manier waarop dit tot stand is gekomen, was een bewuste keuze om dit daadwerkelijk te testen. Het zijn dit soort beslissingen waarvoor wij gewoonlijk zelfbewuster moeten zijn.

Afhankelijk van de omstandigheden, uw projecten, de huidige staat van uw gebouw en de operationele behoeften, zult u moeten nadenken over hoe deze machines u van nut kunnen zijn. Light-emitting diode (LED) is schijnbaar naar de voorgrond gegroeid als een van de snelste ontwikkelingen van de laatste tijd.

Daarom is het belangrijk dat de manier waarop u leds gebruikt, van cruciaal belang wordt geacht.