bedrijfsdiensten

Hoe u uw verzendkosten kunt beschermen

Goedkope pallets

Wij hebben ook gratis pallets en pallets voor hergebruik. Wij kunnen u suggesties, advies en antwoorden geven op vragen die u zou kunnen hebben met betrekking tot de naleving van onze verzendingsvoorwaarden. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord. Wij geven om de producten die wij verzenden, wij willen dat u er nog jaren plezier van heeft. Onze prijzen zijn absoluut correct. Het is niet onze verantwoordelijkheid om te controleren op prijswijzigingen of zelfs als we ooit een wijziging in onze verzendkosten maken. Gelieve ons te bellen op het bedrag dat u ons kunt laten verkorten onze aankomst-en levertijden. Alle anonieme ontwikkelaar/verzendwoorden #Assist now <End Type></EndAssist> Om ons in staat te stellen een snelle, betrouwbare en betaalbare levering te verzorgen, vragen wij u er rekening mee te houden dat u de bestelling niet direct na bestelling hoeft te retourneren of te annuleren. Wij geven u ongeveer 7 dagen laadtijd voordat wij de pallets zullen retourneren. Zodra de verzending is gedaan en u de tracking informatie heeft, zal het slechts een paar dagen duren voordat de pallets aankomen. Als u vragen heeft over de bestelling en hoe we uw spoedzendingen kunnen beheren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder. Voor alle post- of gronddiensten worden alleen ongetraceerde pallets verzonden.

Massale zendingen van pallets vereisen FedEx Ground. Bij deze zendingen moeten wij waarschijnlijk de verzendkosten betalen, evenals eventuele EMS/USPS kosten. Daarom brengen we bij het verzenden van de pallet naar u alleen onze verzendkosten in rekening.

Wij herzien voortdurend onze prijzen om ervoor te zorgen dat ze duurzaam zijn en zullen blijven dalen naarmate de tijd verstrijkt. Als u contact met ons wilt opnemen over verandering in onze verzendingsvoorwaarden. Doet u dat alstublieft, samen met het uitleggen van uw budget en wat u zou willen. Houdt u er rekening mee dat er geen wijziging van doosnummers zal zijn. FedEx doet geen toevoegingen/afnames van het doosnummer.