bouw en wonen

Hoe krijg je een eerlijke foto

Aannemer Roermond

Aannemers zijn generalisten die zich met alle aspecten van een project bezighouden. Zij houden zich bezig met de fysieke behoeften van de taken in kwestie, en moeten vaak coördineren tussen andere aannemers of groepen aannemers, al dan niet met verschillende specialiteiten. Deze aannemers moeten beschikken over vaardigheden op het gebied van kennis van materialen, lay-outs, plannen en blauwdrukken van een project.

Een algemene aannemer heeft een staf van onderaannemers, en inObviously, fishing the picture gets a little vague here, but I think you can get a fair picture of what a contractor does. Hier is een voorbeeld van een gebeurtenis in New York:

We hadden een mooi vloerkleed nodig voor een renovatie van een familiekamer aangrenzend aan een pas bewoonde woning. Met mijn eeuwige herinneringstips, kocht ik een ruwe pool met een gestreepte textuur. Dit tapijt zou in de woonkamer komen te liggen en ik wilde niet dat de strepen het hele tapijt zouden bedekken, want dat zou te veel zijn voor een rechthoekige ruimte. Daarom heb ik gekeken naar een vloerkleed met gladde planken – dit was toevallig de juiste keuze. Rekening houdend met de ruimte, berekende ik de afmetingen die ik moest bedekken bij de ingang van het huis. Ik berekende de lengte van het tapijt aan weerszijden van de deur en bepaalde de ideale afmetingen: 40×80, of 80 vierkante meter. De rest wilde ik in de woonkamer uitstrooien. Volgens de statistieken geeft dit een optimale kubieke voet per minuut af. Het tapijt zou de volgende week geleverd worden. Een paar dagen later haalde ik het kleed op, samen met al mijn stof.

Op het ogenblik van de levering had het vliegtuig vertraging opgelopen wegens een andere geplande reis. Omdat het regende, stond ik bij de deur te wachten tot de man met het houten gezicht het tapijt zou komen ophalen. Tenslotte prikte hij met zijn mes door het tapijt heen, waarbij hij een spoor van de bobbelige sporen achterliet op de achterkant. Dit bleek een creatieve oplossing te zijn en ik heb uiteindelijk alle schade hersteld, gratis. Mijn schade was gering, maar het hield me aan het denken over wat ik in die situatie anders zou kunnen doen. Toen het stof een paar dagen was opgetrokken en ik naar het tapijt ging kijken, was ik verbaasd – het hele stuk zag er gewoon als nieuw uit. Als de schade groter was geweest, had ik het hele ding gewoon kunnen vervangen! Het is niet altijd een kwestie van je verstand gebruiken om dat soort kleine problemen op te lossen.

Nu zult u waarschijnlijk soortgelijke problemen krijgen, en het is een goed idee om uzelf voor te lichten, om ervoor te zorgen dat u zich in deze situaties niet in een hoek laat dringen. Plan vooruit! Als u om te beginnen uw huiswerk niet hebt gedaan, zult u niet veel van een kussen hebben.

Geen probleem! Aannemers zijn over het algemeen erg vriendelijk en makkelijk om contact mee op te nemen.

Je kan je hoofd onder het tapijt steken zoals ik deed en me ontwijken. Is dat geen slimme zet?

onderdrukkend

Het was verkeerd te denken dat aannemers te opdringerig zijn en geen goed werk zouden leveren, vooral nadat je hen al betaald hebt.