bedrijfsdiensten

Hoe haalt u het beste uit uw bloemist?

“Oh, weet je, omdat Flora al haar bloemen verkoopt in De Gildehal. Hoewel je zou zeggen dat het dan de hoofdbezigheid van een bloemist is, worden bloemen ook in De Gildehal verkocht. Flora is eigenlijk heel goed in het regelen van bloemen voor bruiloften. Ze is een soort planner voor het hele proces.”

“Maar,” zei ik.

“Wat?”

“Stel je voor dat ik het bloemenmeisje ben die mijn haardag thema doet . … en Flora’s bloemist heeft al mijn kapsel en vlecht gemaakt. Ik ben een meester-bloemist.”

“Maar dan zou je 50.000 florijnen verdienen. Om nog maar te zwijgen van de vergoedingen voor Flora’s diensten. Kom op!? Je bent niet zomaar een willekeurige sukkel.”

“Ik ben geen freak. Ik verdien een behoorlijk salaris en als andere meisjes me vragen wat ik moet doen, zeg ik dat ze naar Flora moeten gaan!”

Het bleek dat Flora zelf heel beleefd was toen ik haar nodig had. Aarzelend bloemenmeisje met een verloofde, Terri Brown, die ik ontmoette toen ik op de Filippijnen werkte. Ik herinner me dat we begonnen te daten toen ik op reis was, maar uit elkaar gingen toen zij terug verhuisde naar San Francisco, Californië en ik naar Brooklyn, New York. Mijn situatie was niet al te slecht, maar Flora had ongeveer drie dingen in haar zeil………….

– Ze werkt de aanbevelingen bij voor de school waar mijn kind op zit en ik moet mijn instructie vereenvoudigen.

– Mijn moeder komt naar San Francisco en ze zoekt iemand om op mijn tienjarige zoon te passen. Ik heb nog steeds mijn zoon van tien die zich terugtrekt uit vrijwilligerswerk.