Default

Hoe groothandel koffiebonen te kopen: Een Beginners Gids

Koffiebonen groothandel

Het kopen van koffiebonen in het groot kan intimiderend zijn voor beginners. Met zo veel termen, variëteiten en leveranciers kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Vrees echter niet, want het kopen van koffiebonen in het groot is niet zo uitdagend als het lijkt. Hier is alles wat je moet weten voordat je je eerste bulkzak bonen koopt: Wat is koffie in het groot? Groothandelskoffie is elke soort koffie die in bulkhoeveelheden wordt verkocht in plaats van in individuele porties. Dit betekent dat de prijs per pond koffiebonen veel lager zal zijn dan wanneer dezelfde hoeveelheid in kleinere hoeveelheden zou worden verkocht. U kunt in het groot gebrande en ongebrande bonen kopen van verschillende bedrijven of zelfs van verschillende oorsprong binnen hetzelfde bedrijf. Het beste aan het kopen van koffie in het groot is dat het u geen arm en een been hoeft te kosten zoals het kopen van bonen in de detailhandel zou kunnen doen. Hier zijn 6 handige tips over hoe u goedkoop koffie kunt kopen in de koffiebonen groothandel:

Weet wat je wilt voordat je begint

Het eerste wat je moet doen is beslissen wat je van je aankoop wilt. Je kunt om verschillende redenen koffiebonen kopen. Misschien wil je je eigen koffie maken. U kunt ook koffiebonen in het groot kopen als u ze aan bedrijven wilt verkopen. Groothandelaren zijn ook de mensen die koffiebonen kopen om restaurants en cafés te bevoorraden. Maar als u uw leven wilt vereenvoudigen, kunt u ook hele bonen kopen, ze zelf malen en uw eigen koffie zetten. U hebt geen filters, pods of espressomachines nodig. Wat uw reden ook is, u zult het makkelijker vinden om te kopen als u weet wat u wilt. Op die manier kunt u tijd en energie besparen omdat u geen onderzoek hoeft te doen naar verschillende soorten bonen en melanges.

Ga rondkijken.

Het volgende wat je moet doen is rondkijken. Je kunt dit persoonlijk of online doen. Als je bonen tegen groothandelsprijzen wilt kopen, moet je verschillende groothandels bezoeken om te zien wat hun prijzen zijn. Je zult verbaasd zijn hoeveel je kunt besparen als je rondkijkt. Je kunt ook online rondkijken om te zien wat je kunt vinden. Veel groothandelaren hebben online winkels waar je hun producten en prijzen kunt bekijken.

Investeer in een koffiemolen.

Het kopen van hele bonen is geweldig voor Jacobs koffiedrinkers, maar voor degenen onder ons die geld willen besparen, is het misschien de moeite waard om je eigen bonen te malen. Als u koffiebonen in de groothandel wilt kopen en uw eigen koffie wilt maken, is het belangrijk dat u de bonen zelf maalt. Dit komt omdat oploskoffie gemaakt wordt van poeder en niet van bonen. Met een koffiemolen kunt u de bonen tot de juiste consistentie malen. Het enige nadeel is dat het een beetje rommelig is. Daarom is het belangrijk om te overwegen of u koffiemolens in het groot wilt kopen.