Default

Een carrière in het onderwijs

Vrouw In Witte Blazer Met Tabletcomputer

Ontmoet Mr. Nies geval en overtuig hem om uw persoonlijke instructeur te worden. Overzicht:

Na afloop van het programma heb je het certificaat van voltooiing en kun je aan de slag als gediplomeerd docent op een goede school of academisch. Afhankelijk van je ervaring kun je ook in aanmerking komen voor een docentschap aan een universiteit of een onderzoeksinstelling.

De heer Nies is een zeer easy-going individu en hij houdt niets meer dan het helpen van een jongere persoon om een goede verstandhouding met de jongere generatie te vestigen. Overzicht:

Zijn belangrijkste doel is om een verschil te maken in het leven van elke student die hij tegenkomt. Dit verschil kan worden waargenomen in de vorm van het geven van aanmoediging, of hen te helpen om moeilijkheden waarmee ze worden geconfronteerd te overwinnen. Na het behalen van een graad in Human Resources Management, als recruitment consultant, is de heer Nies parttime begonnen met lesgeven om in zijn levensonderhoud te voorzien. Lesgeven is een passie van zijn leven en hij is echt gepassioneerd over het helpen van leerlingen om succesvol te zijn op school.

Toen hij voor het eerst naar Nederland kwam vanuit Bronx, NY, is hij hier gaan wonen en werken. Hij kreeg een baan als hospitality manager in een groot hotel. Hier was zijn doel om het onderwijssysteem van de Nederlandse.Bronx gemeenschap te verbeteren en dat leidde hem tot het oprichten van deze school in Rotterdam.

Overzicht:

Deze school is gewijd aan het bieden van een internationaal perspectief vanaf het allereerste begin van de basisschool tot het einde van de middelbare school curriculum. De primaire basis is het bijbrengen van waarden en antropologische kennis samen met algemeen onderwijs. Na de invoering van het internationale kerncurriculum biedt deze school tal van uitdagende programma's voor het secundair onderwijs, met veel aandacht voor mondiale vraagstukken en sociaal realisme.

De school streeft ernaar studenten voor te bereiden om samen te werken, vriendschappen op te bouwen, en wereldwijd bewuste en verantwoordelijke burgers te zijn. Studenten met internationale ervaring zijn sterk gewild en worden beschouwd als toekomstige troeven van de organisatie.

Overzicht van activiteiten:

De school biedt verschillende verrijkende activiteiten voor allerlei soorten studenten van alle achtergronden. Deze programma's zijn gericht op het verhogen van de morele, sociale, fysieke en mentale gezondheid van studenten. De school is trots op het feit dat haar studenten het mondiale perspectief hebben om het grotere plaatje van mondiale vraagstukken te zien. De studenten worden voorbereid op leidinggevende banen in de internationale zakenwereld.

Het studentenleven is bedoeld om zeer levendig en opwindend te zijn. De studenten genieten van een middelbare schoolopleiding met een breed scala aan activiteiten en een ruime keuze aan cursussen. De studenten worden bijgestaan door allerlei deskundigen op het gebied van onderwijs en het gebied beperkt zich niet tot studies, maar omvat ook actie en spelletjes, schone kunsten, muziek, sport en vele andere activiteiten.

Leerlingen krijgen niet alleen les over boeken en bladzijden, maar ze leren ook de waarden voor het leven. Het leven is een belangrijk onderdeel van het onderwijs en de leerlingen leren hun leven naar waarde te schatten en uitdagingen en problemen met moed en vastberadenheid aan te gaan.

De school is sterk betrokken bij het concept van levenslang leren. Dit concept houdt in dat de leerlingen kennis en vaardigheden verwerven op meerdere gebieden, waardoor zij voorbereid zijn op het leven en hun denkvermogen verruimen. De specialisatie in meerdere vakgebieden leert de leerlingen nieuwe dingen te leren op alle gebieden. Dit helpt hen om als persoon ronder te worden en elk persoon beter te leren kennen.

Elke student onderscheidt zich van andere studenten: Dit is de unieke eigenheid van elke student en wat hem onderscheidt van anderen. De student is niet zoals de anderen, hij/zij is uniek en individueel en dit is wat hem/haar onderscheidt van de anderen.

financiële onafhankelijkheid verwerven: Dit is het doel van het onderwijs; het verkrijgen van financiële onafhankelijkheid door het afronden van het onderwijsprogramma

Het doel van onderwijs is om studenten mondiaal bewust te maken, zodat ze goed kunnen functioneren in de wereld voor een succesvolle carrière. Het ene onderwijsprogramma na het andere is ontworpen om het volledige onderwijs te bieden dat nodig is om de studenten voor te bereiden op de uitdagingen van de moderne wereld.

Onderwijs van wereldklasse: Dit is het doel van alle scholen en hogescholen om uit te blinken op het gebied van onderwijs. Elk programma is ontworpen om de studenten academisch sterk te maken.