bedrijfsdiensten

De begrafenisherinnering

uitvaart leiden

Een uitvaart met een groene schmink kan de ogen van de mensen vangen en het geheugen versterken.

In veel families wordt de begrafenis beschouwd als de “laatste” herinnering aan het leven van een dierbare. De begrafenis heeft de kracht om de overledene meer te herinneren dan enig ander moment daarvoor.

Deze laatste week van september is een goed moment voor een zogenaamd “definitief afscheid”! In deze laatste week voor het zomerse strandseizoen in september vergeten de mensen hopelijk niet om een lang weekend te nemen en dat door te brengen met familie en vrienden. Ze moeten er ook voor zorgen dat ze in de tussentijd emotioneel en financieel herstellen. Giants die zich zorgen maken over de prestaties van hun spelers door de kwikzilverachtige sfeer voor de All-Star Break en enkele problemen met het publiek zijn slechts twee dingen die niet over het hoofd mogen worden gezien.

Met de grote slagmannen met back-to-back homeruns, is het moeilijk om niet enthousiast te zijn over Chipper Jones’ zoektocht naar zijn 500ste RBI van het seizoen. Voor sommigen is het groot nieuws, maar als je Jones’ carrière niet hebt gevolgd dan ben je je al bewust van de enorme hoeveelheid succes die hij op het veld heeft gehad. Na 38 van een seizoen zouden sommigen kunnen zeggen dat Jones niet op hetzelfde niveau staat als Robinson Cano, want dit jaar is Jones, 29, in vuur en vlam. Het bereiken van 500 RBI’s op één positie is geen gemakkelijke prestatie. Vanaf zijn eerste seizoen was Jones een RBI machine. Hij voerde de Majors vijf keer aan in RBI’s en deed mee in 50 wedstrijden. Sinds de All Star break is Jones 33 en voert hij nog steeds het team aan. Op dit moment ziet het er beter uit dan Cano’s start van het seizoen!

Lees meer:
uitvaart leiden
uitvaartzorg den haag